İncekum Orman Kampı

4.1
(4317)

Alanya İncekum Orman Kampı adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : İncekum Mevki, Alanya – undefined

Telefon : (0242) 517 16 11

Alanya İncekum Orman Kampı Yol Tarifi

İncekum Orman Kampı

İncekum Orman Kampı undefined ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi İncekum Mevki, Alanya – undefined olan İncekum Orman Kampı, işletmesine (0242) 517 16 11 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca İncekum Orman Kampı ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan İncekum Orman Kampı yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. İncekum Orman Kampı hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak İncekum Orman Kampı ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan İncekum Orman Kampı ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. İncekum Orman Kampı için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. İncekum Orman Kampı bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada İncekum Orman Kampı sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.1 / 5. Toplam Oy : 4317

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Alanya İncekum Orman Kampı Yorumları

  1. 5 yıldız da verirdim ancak ortama verirdim 3 yıldız ise çalışanlara bir çok kişi çalışıyor ama kimsenin birbirinden haberi yok kapıda sürekli başka biri, çadır kurduğumuz yeri kendileri gösterdiği halde 4 5 gün sonra çadırınızı kaldırın bura piknik alanı dediler madem öyle en başta neden kurdurdunuz? Herşeye bir cevap muhakkak varda en son 2 gün içinde bu çadırları burada göremeyeceğim gibi bir ifade ile karşılaştık tatil yapmak için gittiğimiz yerde bu ilginç muamele hoş değil, girişte kimse giriş kartı vermedi alışveriş yapıp geldiğimiz de başka bir çalışan giriş kartı sordu gerçekten birbirlerinden hiç haberleri yok disiplin sıkıntısı var vermediğiniz kartı sormanız da komik oldu velhasıl ortam çok güzel ama çalışanlar ve üslup ????

  2. Kamp alanı büyük.Kimsenin kimseden haberi yok.işletme var birbirlerinden haberleri yok.bi panik halindeler.kimse sorsan emaneten bakıyorum diyor.Girişte ruhsata kimliğe el koyuyorlar.kayıt yap öyle al.Bir sürü insan var içerde.Sosyal mesafe 0.çadırlar dip dibe.İçerde köpek dolu.köpekler havlayıp duruyor.uyuyabilirsen ne ala.Köpekler de gelen kişilerin.Bekarlar için yer yapmışlar güya.Yapsan ne olur zaten aynı alandasın.Aileye uygun olmayan bir yer.Kamp doğa huzur olaylarına aykırı yer.Hoparlörü alan son ses müzik açıyor.Açıkcası tercih ederken 2 kez düşünülmesi gereken bir yer.1 hafta kalmaya gittim 1 gün kaldım çıktım.Tek güzel yanı wc ler tertemiz.Gerçekten sürekli temizleniyor.Başka birşey yok.

  3. Güzel bir kamp alanı çadır kiralayabiliyorsunuz yada çadırınızı kendiniz getirip yer kiraliyorsunuz büyük bir alana sahip tuvalet banyo çamaşırhane sıcak su elektrik imkanı sunuyor çadırlara yakın mesafelerde elektrik panoları var 20-25 Mt uzatma kablosuyla çadırınızın yanına elektrik alabiliyorsunuz denizi biraz taşlık deniz ayakkabısı getirmenizi öneririm temizliğe önem veriyorlar tuvaletlerin ve çevrenin temizliği sıkı yapılıyor, karavan ile girişe izin veriyorlar içerisinde 1 market var akşam kapalı oluyor ama kamp alanının hemen dışında bitişiğinde akaryakıt istasyonu içerisinde market mevcut 7/24 zengin içeriğiyle ihtiyaçlarınıza cevap veriyor, aracınızla 1 km ileride şehir içinde tüm marketler ve fırın mevcut dilerseniz bu seçeneği de kullanılabilirsiniz.Buz dolabı kiralayabiliyorsunuz. Mangal ve semaver kullanmak serbest.

  4. Haziran ayında gittim deniz soğuk ve dalgalıydı geceleri esiyor ceketsiz oturamadık.Güzel bir yer fakat deniz olarak konuyu ele alırsak taşlı ve kayalık alan ayrıca gece vakti büyük su kaplumbağası karaya çıktı balon balığı olduğunu duydum cafe çalışanlarından ve yengeçler var kayalık olduğu için (şikayet edilirse karetta karettaların yumurtlama alanı diye sit alanına alınır) özellikle balon balığı zehirli bir hayvandır orada denize girilmemesi gerekiyor ,onun haricinde doğayla iç içe sakin olmasada hoş bir yer.. günlüğü 65liraydı biz çadırımızla gittik çadır götürmeyenler ekstra 35 TL veriyor. Mini buzdolabı 20tl günlüğü büyük isteyen 30 tl , sanırım bu kadar…

  5. Bu düzensiz yere sadece 3 gün dayanabildik bu uc gun ıçinde iki jez cadir yeri değiştirttiler sebeb benim kurduugum çadır yeri günlük gelen piknikcilere aitmis eger gelirseniz cadirinuzi kurduğunuz yerden kaldirmayin ben kaldidim hata ettim kaldirmayanlar vardi onlar kaldirmadilar.tuvaletler pislik içinde sabun yok gece zifiri karanlık oluyor ışık sorunu var çadırlar iç içe bulasik yıkama bölümünde su giderleri tıkalı göletleniyor baya bi sinek kertenkele var çöpler sık sık alınmıyor sadece denizi berrak bu konuda memmun kaldım ve günlük 65 tl alınıyor çadırınız var ise kalabalık demistin ya insanların bu cevrede başka bir alternatifi olmadığı için burayı tercih ediyorlar jasinti oluyor vucudumda tahta kutusunda olabilir berbat bi yer.

Comments are closed.