Reka Cafe Alanya

4.7
(362)

Reka Cafe Alanya adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Kadıpaşa, Gül Sk. 5/A, Alanya – Antalya

Telefon : 0537 395 48 45

Reka Cafe Alanya Yol Tarifi

Reka Cafe Alanya

Reka Cafe Alanya Antalya ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Kadıpaşa, Gül Sk. 5/A, Alanya – Antalya olan Reka Cafe Alanya, işletmesine 0537 395 48 45 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Reka Cafe Alanya ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Reka Cafe Alanya yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Reka Cafe Alanya hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Reka Cafe Alanya ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Reka Cafe Alanya ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Reka Cafe Alanya için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Reka Cafe Alanya bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Reka Cafe Alanya sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.7 / 5. Toplam Oy : 362

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Alanya Reka Cafe Alanya Yorumları

  1. Personel tavırları güzel değil müşteriyle davranış üslupla bana hoş gelmedi. Türk müşteri gelince ilgisizler ama yabancı turistler gelince hemen hepsi toplanıyor. Mekan atmosfer ve dekorasyon olarak çok güzel

  2. Reka cafe içecek ve yiyecek seçeneği olan nezih ve keyifli ortamı ile dinlenmek ve sohbet etmek için harika Bir seçenek..

  3. Reka Cafe şehir içinde uğrayacağınız en huzurlu ve sessiz ortamdır. Tüm pasta ve yiğecekler oldukça kaliteli ve leziz. Vazgeçilmez bir bağımlılığı var. Kahvenin yanında ne yesem diye her seferinde kararsız kalsanızda gülen yüzleriyle tüm personel yardımcı olur. Kadın çalışanlarının çoğunlukta olduğu işletme het haliyle farkını gösteriyor. Alanya ya geldiyseniz mutlaka uğrayın derim ????

  4. Yeme içme olarak lezzetli mekan olarak da şehir içinde olan bir yere göre dinlendirici ama nedense girer girmez tuvalet kokusu geliyor ve bu çok rahatsız edici ve klima çok yetersiz

  5. Yanına en yakın dostunu alıp saatlerce sohbet etmelik güzel, nezih bir mekan. Sokak arasında kaldığı için turistler gelmiyor, genelde yerli halkın herkesten sıkılıp sığındığı bir cafeye benziyor ☺️ pastaları öyle ucuz kremalı pandispanyalı pastalardan değil. Kahveleri güzel. Sanki 2 arkadaş ortak olup işletiyorlar gibi öyle samimi bir yer ????

Comments are closed.