Flower Alanya

4.9
(61)

Flower Alanya Alanya Florist adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Saray, Yunus Emre Cd. No:32, Alanya – ANTALYA

Telefon : (0242) 512 74 60

Flower Alanya Alanya Florist Yol Tarifi

Flower Alanya - Alanya Florist

Flower Alanya Alanya Florist ANTALYA ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Saray, Yunus Emre Cd. No:32, Alanya – ANTALYA olan Flower Alanya Alanya Florist, işletmesine (0242) 512 74 60 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Flower Alanya Alanya Florist ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Flower Alanya Alanya Florist yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Flower Alanya Alanya Florist hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Flower Alanya Alanya Florist ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Flower Alanya Alanya Florist ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Flower Alanya Alanya Florist için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Flower Alanya Alanya Florist bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Flower Alanya Alanya Florist sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.9 / 5. Toplam Oy : 61

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Alanya Flower Alanya Yorumları

  1. Bugün siparişini verdiğim çiçek hemen hazırlanıp hiç sorunsuz ve oldukça çabuk bir şekilde teslim edildi. Çok çok teşekkür ederim.

  2. İlk defa çiçek sipariş ettim, ilgi ve alaka mükemmel.. İstediğim saatte ve görseldeki buketin aynısını yaptılar. Çok teşekkür ederim.

  3. Gayet nezih mekan. Profesyonel yaklaşım. Çeşit çok. Tavsiye ederim….

  4. İletişime geçtim ve kısa sürede ulaşmasını talep ettim, hem görsel olarak çok başarılıydı hem de teslimatta çok hızlılardı. Çok memnun kaldım. Teşekkür ediyorum

Comments are closed.